Workouts

3x fantastische workouts van minder dan 10 minuten

Thuis sporten is lekker makkelijk en tijdbesparend want je hoeft er niet eerst voor naar de sportschool! Deze drie gratis video’s zijn ideaal voor wie weinig tijd heeft om te sporten want ze zijn lekker kort. No more excuses want 10 minuten vrijmaken moet lukken toch? 

#1 Barre 3 workout: voor je hele lichaam

De eerste Barre 3-video is mijn topfavoriet. Zonder gewichtjes dus je kunt ‘m overal doen. De mooie achtergrond, de simpele, effectieve bewegingen en de enthousiaste Sadie, i like. Je kunt ‘m goed doen als onderdeel van je ochtendroutine of op dagen waarop je geen zin heb om te sporten maar wel iets wilt doen.

Dit doe ik zelf wel eens. Zo blijf ik in mijn ritme en heb ik toch het gevoel dat ik in elk geval iets gedaan heb. Sadie Lincoln zegt altijd: you can do it at home in your kitchen, your office…anywhere. Vind ik zelf erg grappig, al heb ik ‘m nog nooit echt in de keuken gedaan. En zie je jezelf al in sportkleding op de werkvloer? Waarom niet eigenlijk. Ik ben voor. Komt ‘ie!

#2 Workout van Mary Helen Bowers: voor je armspieren

De tweede is van de bekende Mary Helen Bowers. Zij traint Victoria Secret modellen om helemaal in vorm te komen voor een show. Ze helpt je je armen te trainen zonder gewichtjes. Voor als je een feestje hebt en vlak van tevoren nog even je armen wilt tonen, aldus Mary. Ja kan, maar armspieren komen vooral goed van pas bij het versjouwen van je dagelijkse boodschappen! Kom maar op met die armspieren.

#3 Barre 3 workout: voor je hele lichaam

Weer een video van Barre 3. Ik ben fan! Deze video is handiger als je leniger wilt worden. Barre combineert oefeningen uit ballet met fitness, zoals je ziet in deze  fijne video. Veel sportplezier.

 

 

Previous Post Next Post

gerelateerde blogs