Lifestyle

Favoriete WordPress Themes voor creatieve freelancers

Hoe goed jouw tekst ook is, als de opmaak van jouw webpagina er niet uitziet ben je nergens. Een mooi WordPress theme tilt jouw site naar een hoger niveau. En dit is helemaal belangrijk als je voor jezelf wil gaan beginnen. Een mooie site is dan jouw visitiekaartje en bepaalt of mensen voor jou gaan of toch nog even verder kijken. Wat zijn mooie WordPress themes voor freelance tekstschrijvers, marketeers, fotografen of andere creatievelingen?

Ik ben al een tijdje op zoek. Een theme is ontzettend belangrijk want als deze er mooi uitziet is het plaatsen van jouw tekst online nog leuker. Ik ben nog steeds ontzettend blij met mijn blogtheme van Solo Pine. Je koopt een theme maar één keer en als je voor jezelf begint is een mooi maar ook functioneel theme ontzettend belangrijk. Je wilt vooral dat jouw portfolio goed uit de verf komt, dus daar let ik ook op bij de selectie van themes. En kiezen is best lastig als de een nog oogverblindender is dan de ander. Om jou wat op weg te helpen: bij deze vijf themes die ik ontzettend mooi vind.

#1 WordPress Theme Architect

wordpress-theme

#2Wordpress Theme Unitheme

wordpress-theme

#3 Wordpress Theme Hook

wordpress-theme

#4 Wordpress Theme Organic

wordpress-theme

#5 Wordpress Theme Lighthouse

wordpress-theme

P.S. Volg je me al op Twitter? Ik zou het leuk vinden je daar te zien!

 

 

 

 

Previous Post Next Post

gerelateerde blogs

2 Comments

 • Rosita november 12, 2016 at 11:20 am

  Ik vind jou theme erg mooi! Ik ben een beginner en hou van eenvoud. Ook al begin ik pas net, ik vind het design van mijn blog erg belangrijk. Dus heb ik de mijne ook gekocht.

  • Miss happy and mindful november 12, 2016 at 11:56 am

   Dankjewel Rosita. Ik heb ‘m dan wel niet zelf gemaakt maar wel met heel veel zorg uitgezocht, haha 😉
   Wat leuk dat je ook een theme hebt gekocht! Echt leuk ook dat je net begint met bloggen, dan is alles nog spannend en exciting. Het is wel even wat werk om alles rond te krijgen maar je zult er veel voldoening uit halen en je leert er zo veel van. Succes.

  Laat een bericht achter