Lifestyle

Top 5 meest populaire Happy & Mindful blogs

Newsflash! Ik ben al meer dan een jaar aan het bloggen. Als je al wat langer bezig bent is het tijd om de balans op te maken: welke blogs vallen goed in de smaak? Lees snel verder.

#1 Workaway ervaring in Spanje

Iets minder spannend maar ik begon toch gelijk met nummer 1. Mijn blog over mijn Workaway ervaring valt het beste in de smaak! Ruim een jaar geleden vertrok ik voor een maand naar Spanje. Het was vooraf een groot avontuur: ik wist nog niet precies hoe ik mijn reis zou invullen. Een ding stond vast, ik zou begonnen met een week Spaanse les in Malaga. Daarna zou ik een week lang mijn ding doen en tot slot had ik een weekje gepland bij een host van Workaway!

Voor wie het concept niet kent: je gaat een week of langer vrijwilligerswerk doen bij een local. Vaak zijn het ondernemers, denk aan een B&B-eigenaar, restauranteigenaar of yogadocent. In ruil hiervoor mag je hier logeren en krijg je een aantal maaltijden per dag. Je kunt je zo goed onderdompelen in de lokale cultuur en makkelijk mensen leren kennen! Win win dus! Ik belandde in een sprookjesachtig dorpje in Spanje. Ik schreef hier meer over in mijn blog Am I dreaming? Workaway #2 en #3. Lucky me want mijn villa met kwam zelfs met een zwembad.

Workaway

workaway spanje

#2 Waar let je op bij het kopen van een yogamat?

Blijkbaar vallen tips goed in de smaak én is yoga populair. Wat mij opvalt is de interesse in meer down to earth zaken rondom yoga, zoals het kopen van een yogamat dus. Bij dit soort artikelen gaat het vaak om dingen die ik ook echt zelf wil weten. Super tof dat ik dit dan met anderen kan delen.

#3 Wishlist yogakleding

Yoga doen is stiekem wel erg leuk vanwege die blitse pakjes. Ik dook in de wereld van yogakleding en kwam al snel mooie items tegen. Deze staan in mijn wishlist yogakleding. Een aantal van jullie liet weten dat dit ook goed werkt als schop onder je kont. Als je duurdere sportkleding koopt dan móet je wel. Het lijkt me leuk in het vervolg nog een keer een wishlist te maken! Op de foto de yogajumpsuit van H&M (helaas niet meer verkrijgbaar in Nederland meer hier vind je een fijn alternatief).

yogakleding H&M

#4 Jetske Ultee: bewust beautyproducten

Beauty is altijd een populair onderwerp. Gelukkig is er ook steeds meer interesse in bewuste beautyproducten. Jetske Ultee is een echte huidgoeroe met een eigen lijn huidverzorgingsproducten. Zij is gespecialiseerd in producten die jouw huid zo goed mogelijk verzorgen en zo min mogelijk beschadigen. Verassend: een duurder beautyproduct is niet altijd beter.

jetske ultee beautyproducten

#5 Review Yogamat

Daar is ‘ie weer: de yogamat. Mijn review: Yogastyles yogamat 8 mm staat op #5. Best wel exciting want dit was mijn eerste samenwerking met een yogamerk! Gelijk is dit een van mijn meest populaire blogs. Best knap want in vergelijking met de anderen staat ‘ie er veel korter op. Dit is zeker niet mijn laatste review!

yogamat yogastyles

Welke Happy & Mindful blogs zijn nog meer populair?

De tag Yoga & Mind is het populairst. Gelukkig maar want dit past het beste bij mijn blog. Ook mijn blog over mijn bezoek aan healer Wayan in Bali is goed bezocht. Verder wilden jullie graag meer weten over yoga nidra want mijn blog hierover staat in de top 10!

Kende jij al deze blogs al? 

Previous Post Next Post

gerelateerde blogs

Geen opmerkingen

Laat een bericht achter