Disclaimer

Ik geef mijn eerlijke mening over alle producten waar ik over schrijf. De meeste producten heb ik zelf gekocht. Als ik iets opgestuurd heb gekregen vermeld ik duidelijk bij mijn artikel dat het om een samenwerking gaat. Ik zal dan nog steeds mijn objectieve mening geven en ik schrijf alleen over commerciële producten waar ik echt enthousiast over ben.

De meeste foto’s op mijn blog maak ik zelf. Af en toe maak ik gebruik van een stockfoto, meestal bij een abstract onderwerp. Dan gaat het altijd om foto’s waarvoor geen bronvermelding verplicht is. Alle content op Happy & Mindful schrijf ik zelf dus het is niet toegestaan om dit zo over te nemen. Ditzelfde geldt voor de door mij gemaakte foto’s. Mocht je een foto willen overnemen van mijn blog, laat het mij dan weten via contact@happymindful.nl. In overleg is veel mogelijk, zolang je hierbij altijd een duidelijke link plaatst naar mijn website.

Affiliate links

Momenteel maak ik gebruik van Linkpizza en het affiliate programma van Booking.com. Dit houdt in dat het voor mij mogelijk is bij elke link naar een product/hotel een klein percentage van de verkoop te ontvangen – jij merkt er niks van en het kost je niks extra’s. Bij Booking.com ontvang ik ook een klein percentage als je een andere accomodatie boekt na het klikken op de banner in de sidebar. Ik ben enorm enthousiast over Booking.com en heb er hierom bewust voor gekozen. Dit beïnvloed mijn mening niet en betekent nog steeds dat ik niet schrijf over producten of bestemmingen die niet bij mijn doelgroep en uitstraling van mijn blog passen.