Gastbloggers gezocht

Ben jij een kei in social media? Of vind je het gewoon ontzettend leuk om te schrijven over hotspots, reizen, meditatie of yoga? Ik zou het heel erg leuk vinden om met je samen te werken.

Je kunt eenmalig een gastblog schrijven. Vaker mag ook, bijvoorbeeld elke maand.

Waarom zou ik dat doen?

Goede vraag. Naast extra karmapunten krijg je meer exposure voor jouw website.

Daarnaast kan ik je veel leren op het gebied van journalistiek en online marketing. Ik heb een journalistieke opleiding gedaan en in die tijd ervaring opgedaan in de bladenwereld. Hoe schrijf je een tekst op zo’n manier dat mensen enthousiast worden en hoe kies je een spannend onderwerp? Ik leer het je graag.

Ook in WordPress ben ik best handig dus misschien speelt het wel eens door je hoofd om zelf ook te beginnen met bloggen maar is dit nog een te grote stap. Dan krijg je hier een platform voor jouw creativiteit zonder dat je extreem veel tijd hoeft te stoppen in alles rondom bloggen. Want geloof mij, een site ontwikkelen in WordPress is geen peanuts. Mocht je hier toch aan willen beginnen, dan kan ik je veel tips geven op het gebied van het technische stukje. Maar ook als je al een blog hebt en het leuk vindt om eenmalig een artikel voor mij te schrijven ben je welkom.

Dat klinkt leuk maar ik kom vooral voor de gratis koffie

Dat kan geregeld worden! Als je in de omgeving van Groningen woont lijkt het me leuk een keer in de stad, of erbuiten, af te spreken. Genoeg plekken om samen een kop koffie te doen. Ik trakteer 😉 Kunnen we gelijk bijkletsen over alles rondom bloggen: mijn favoriete bezigheid.

Blogger in Amsterdam

Af en toe krijg ik uitnodigingen voor persevenementen in Amsterdam. Ik ben daarom ook op zoek naar iemand die het leuk vindt Happy & Mindful te representeren en hierover te schrijven. Alles in samenwerking en overleg natuurlijk. Eenmalig mag ook.

Wie ik zoek

Ik zoek iemand van 25-45 jaar, liefst vrouwelijk, omdat dit het beste past in mijn doelgroep. Het is een pré als je houdt van reizen, outdoor en de yoga levensstijl. Het zou helemaal fantastisch zijn als je een ster bent in social media of goede foto’s maakt. Natuurlijk mag je ook reageren als je hier niet aan voldoet maar denkt iets unieks te kunnen toevoegen aan mijn blog.

Stuur me een berichtje via onderstaand contactformulier, Twitter of per e-mail: contact@happymindful.nl. Ik kijk uit naar je bericht!

[contact-form-7 id=”13″ title=”Contact form 1″]