Beauty

Het geluk van geurwolkje en haar etherische oliën

Ik val maar meteen met de deur in huis. Geurwolkjes zijn hemels! Ik ben echt diehard fan van deze aroma diffuser, maar wat is het precies?

Diffuser geurwolkje

Een aroma diffuser of geurwolkje is een apparaat waar je water in kan doen met een paar druppels etherische oliën. Deze twee componenten versmelten met elkaar en dat zorgt voor een lekker geurtje in huis.

Je krijgt bij het aanschaffen een maatbeker, tot 100 ml. Dit is ook het aantal ml wat je moet gebruiken per 2-3 druppels etherische olie. Het geurwolkje werkt voor zes min en gaat vervolgens zelf twee minuten pauze nemen. Als je denkt, hey ik zie of ruikt niets meer, kun je het gerust zelf weer aan doen. Daarna gaat hij weer door. In totaal kun je drie tot tien uur jouw ruimte voorzien van een heerlijke geur. De werking spreekt voor zich! Het is heel eenvoudig. Dus geen paniek als je even niets meer ruikt of ziet.

Het geurwolkje werkt zes minuten en neemt dan vanzelf twee minuten pauze. Daarna gaat hij weer door.

Aanwinst voor je interieur

Ik ben zelf erg enthousiast om deze geurwolkjes. Je kunt er namelijk heel veel mee! Een geurwolkje kan ervoor zorgen dat je huis lekker gaat ruiken. Ook is het echt een aanwinst voor je interieur. Zo’n geurwolkje kan mooi en gezellig staan in huis! Je hebt de keuze uit verschillende modellen en kleuren. Ik heb gekozen voor het model Soft Juice Diffuser 100 ml. Ik word altijd heel blij als ik zie dat er geurwolkjes naar boven komen in een hoekje van mijn woonkamer.  Mijn geurwolkje is tevens ook een nachtlampje, hoe leuk! 😊.

Geheel geruisloos is het niet. Als je hem dicht bij je hebt, zoals ik wel vaak doe als ik werk of studeer, hoor je wel enig gepruttel. Overigens niet storend als je het mij vraagt. Als het geurwolkje zich wat verder af bevindt, hoor je niets.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Geurwolkje (@geurwolkje) op

Etherische oliën

Etherische oliën worden ook wel essentiële oliën genoemd. Deze oliën worden vaak gewonnen uit planten. Een soort van aftreksel uit planten. Deze worden geproduceerd tot oliën en die kun je dan verdampen. Ik heb meeste van mijn essentiële oliën van www.geurwolkje.nl. Deze zijn 100% natuurlijk 😊.

Een geurwolkje kan ook heel fijn zijn tijdens yoga! De oliën kunnen een extra dimensie geven aan jouw yogamomentje. Omdat je te maken hebt met verschillende oliën, hebben zij ook hun eigen voordelen en werkingen voor lichaam en geest. Zo heeft de geur lavendel bijvoorbeeld een kalmerend effect voor lichaam en geest. Lavendel helpt ook goed tegen stress.  De geur pepermunt zorgt ervoor dat jij je bewust bent van je ademhaling, geeft je energie en brengt heldere focus. Dit kan heerlijk zijn tijdens je yoga practice of tijdens het werken of studeren.

Mijn andere favoriete oliën zijn eucalyptus en wintersprookje. Eucalyptus zorgt voor ontspanning en wintersprookje is heel fijn voor de winterdagen (dûh…). Het geeft een soort van warmte en geborgenheid en het ruikt heerlijk!

Geluk zit in een klein hoekje (in huis!)

De geuren die jouw diffuser verspreidt hebben elk hun voordelen en werking.  Als je het mij vraagt, elk met als doel een gelukkig en weldadig gevoel! 😊

Ik hoop dat ik jullie ook zo enthousiast hebt gekregen als dat ik zelf ben. Ben je benieuwd naar zo’n geurwolkje, kijk dan even op de site: geurwolkje.nl of volg hen op Instagram. Hier vind je regelmatig tips en weetjes over geurwolkjes, de bijpassende etherische oliën en het assortiment. Terwijl ik deze blog afsluit, geniet ik nog even van mijn geurwolkje met Wintersprookje!

Previous Post Next Post

gerelateerde blogs

Geen opmerkingen

Laat een bericht achter