Workouts, Yoga

Hunkemöller HKMX yogakleding | Review

Toen Hunkemöller mij benaderde met de vraag of ik een setje sportkleding wilde ontvangen was ik gelijk over the moon. Ja, natuurlijk! Waar is de catch? Ik ben altijd op zoek naar fijne kleding om yoga in te doen. Ik vertel je graag wat meer over deze HKMX sportswear.

Sportcollectie HKMX: ook voor yoga

Als mijn pakket van Hunkemöller binnenkomt ben ik razend benieuwd. Uitpakken maar! De inhoud overtreft mijn verwachtingen. Ik vind niet alleen de toffe capri sportlegging Zenn maar ook de losvallende sporttop Balance. Ik koop al jaren mijn BH’s bij Hunkemöller en vind het een prettige winkel. Ze hebben een sportcollectie met de naam HKMX, met sinds kort een paar yoga items. Zo shop je zelfs jouw yogamat bij Hunkemöller.

Grappig detail: Hunkemöller nam contact met mij op naar aanleiding van mijn blog wishlist lente 2018. Hierin vertelde ik dat ik niet zo tevreden was over de HKMX Doutzen Kroes sporttop. Ik kreeg een mail met de vraag of ik daarom wat anders uit de sportcollectie wilde proberen. Ontzettend attent dat dit is opgepakt door deze enorme keten en erg sportief dat ze zo ver gaan in service naar de klant. Ik draag Hunkemöller daarom zeker een warm hart toe!

HKMX Capri sportlegging Zenn

Laten we beginnen met de sportlegging. Wat mij gelijk opvalt is de leuke print. Ik houd van de kleur blauw! De print is lekker opvallend maar ook weer niet te druk. De stof is best wel stretch en dus rekbaar, erg handig tijdens yoga.

Hunkemöller heeft mij een M opgestuurd. Dit model zit goed bij mijn benen alleen bij mijn buik is ‘ie erg krap. Jammer want hij is zo leuk. Ik raad je daarom aan een maat groter te nemen dan je gewoonlijk zou doen.

HKMX Yogatop Balance

Je kunt prima yoga doen in de meeste sportkleding. Dit geldt ook voor deze fijne 2 in 1 top van Hunkemöller. Als ik zie dat er een sport BH vastzit aan de HKMX sporttop schrik ik eventjes. Ik vind het niet zo prettig als de BH en top aan elkaar vast zitten en je dus extra je best moet doen om je erin te wurmen.

Gelukkig valt het mee want al snel zie ik dat de sport BH los zit. Ideaal! Helaas is de BH net iets te krap voor me. Niet omdat ik zo groot van boven ben maar omdat mijn rug en buik er gewoon te breed voor zijn. Gelukkig valt de top wel erg goed!

Conclusie

De top en legging uit de HKMX collectie zijn prima geschikt om in te sporten en ook voor yoga kun je ze goed gebruiken. Wat ik erg leuk vind is dat bij de top een sport BH zit!

Ik vind het altijd prachtig staan als je nog een stukje sport BH onder een wijde top vandaan ziet komen. De BH is alleen wel heel erg krap, ook in verhouding met de top. Maar ook zonder de sport BH is de top een mooi item voor een fijne prijs.

De sportlegging is ontzettend mooi maar valt wel wat klein. Koop dus een maatje groter als je online gaat shoppen om een teleurstelling te voorkomen. In elk geval vind ik het hartstikke lief van Hunkemöller dat ze dit setje naar me hebben opgestuurd!

Bedankt Hunkemöller voor deze samenwerking.

Je shopt de items hier:

 • HKMX Capri Sportlegging Zenn, €12,50, tijdelijke aanbieding – Hunkemöller
 • HKMX 2 in 1 sporttop Balance, €15, tijdelijke aanbieding – Hunkemöller

 

Dit is een samenwerking met Hunkemöller.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Previous Post Next Post

gerelateerde blogs

6 Comments

 • Florentine juli 18, 2018 at 11:42 am

  Oeeh I love it! Die legging op de foto is zo gaaf. Dit soort kleding is echt mijn guilty pleasure. Ik koop er altijd heel veel van maar heb het éigenlijk niet nodig. Gaaf dat je een samenwerking met Hunkemoller bent aangegaan <3

  • Happy and mindful augustus 4, 2018 at 4:03 pm

   Ah, je kunt niet genoeg leggings hebben toch? 😉

 • Mei Qi juli 24, 2018 at 10:52 am

  Hoe gaaf dat Hunkemöller je heeft benaderd! Het staat je goed!

 • Saskia augustus 4, 2018 at 2:00 pm

  Gave sportlegging! Helaas niet meer te krijgen 🙁

  • Happy and mindful augustus 4, 2018 at 4:03 pm

   Oh jammer zeg. Hij was op het laatst in de uitverkoop, dan is het wel snel gegaan.

  Laat een bericht achter