Samenwerken

Promotie en PR

Heb je een winkel, koffietentje of restaurant in of rondom Groningen? Of werk je zelfstandig bijvoorbeeld als coach, mindfulnessdocent of yogaleraar, en wil je aandacht voor je onderneming? Ik kom graag in contact met professionals op mindstyle- en lifestylegebied. Ook groene, duurzame ondernemingen hebben mijn interesse. Wil je jouw onderneming in de spotlight? Stuur me een bericht voor een samenwerking.

Wie gingen jou voor?

Yogakledingonline.nl ◊ Hunkemöller ◊ Purpuz Planner ◊ Yoga & Meditatiecentrum Patipada ◊ Jasper Alblas ◊ Xander Uitgevers Amsterdam

Tekst schrijven

In 2016 heb ik het heft in eigen handen genomen en ben ik Happy and Mindful begonnen. Dit is mijn plekje online waar ik alles deel wat mij bezig houdt. Je zou het wel als mijn eigen online magazine kunnen zien! Ik vind dit zo leuk om te doen dat ik ook graag anderen hierbij wil helpen. Schrijven doe ik namelijk ook in opdracht.

Ik ben gespecialiseerd in tijdschriftjournalistiek. Zo heb ik gewerkt als redacteur voor o.a. For Free Magazine (oplage: 15.000) en Elegance Magazine (oplage: 60.000). For Free werd gemaakt door de Vrijwilligerscentrale Amsterdam. Het doel hiervan was om jongeren enthousiast te maken over vrijwilligerswerk. Een voorbeeld van een publicatie vind u hier. Voor Elegance hield ik o.a. een interview met Trijntje Oosterhuis en schreef ik verschillende lifestyle-artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen: van hotspots in Utrecht tot mode.

Reizen is al mijn passie sinds mijn studietijd. Want wat heb ik gave dingen mogen doen tijdens mijn studie journalistiek. Bijvoorbeeld een studie-uitwisseling van een half jaar in Zuid-Afrika en een onderzoeksreis van twee weken naar Ghana. Laatstgenoemde resulteerde in een achtergrondartikel voor het magazine Join (oplage: 15.000). Mijn publicatie vind u hier.

Contact

Voor meer informatie kun je mij bereiken op contact@happymindful.nl of via onderstaand formulier. Ik kijk ernaar uit van je te horen!
[contact-form-7 id=”13″ title=”Contact form 1″]