Mind

Nieuwsgierig naar Ayauasca maar durf je het nog niet aan? Dan zou dit wat voor je kunnen zijn.


Is Ayauasca te heftig voor je maar ben je wel heel nieuwsgierig naar de effecten hiervan? Dan zouden shambala druppels een mooi instapproduct voor je kunnen zijn. Shambala druppels helpen je bij angst en depressie en zorgen voor een geaard gevoel – iets wat ontzettend welkom is als HSP’er. Wat is er zo bijzonder aan de mysterieuze shambala druppels?

Plantenmedicijn

Shambala wat? Misschien heb je nog nooit van shambala druppels gehoord. Dat gold ook voor mij. Het is een plantenmedicijn met een helende werking. Sjamanen in het Amazonegebied gebruiken het tijdens hun ceremonies. Het bestaat uit de Caapi plant en de plant Bobinsana. De Caapi plant is ook een belangrijk bestandsdeel van Ayauasca. De shambala ervaringen van mensen die de druppels hebben geprobeerd spreken boekdelen.

Sjamanen

Ik ben al een tijd gefascineerd door de sjamanen. Ik bewonder hoe dicht ze bij de natuur staan. Door gebruik te maken van eeuwenoude tradities, doorgegeven van generatie op generatie, zorgen ze voor de genezing van ziektes. Niet alleen de ziektes in ons lichaam, maar ook ziektes met een mentale oorzaak, zoals overspannenheid, burn out en depressie.

De werking van Shambala druppels

Shambala helpt je in contact te komen met je innerlijke kern. Tijdens yoga en meditatie ben je veel bezig om naar binnen te keren en contact te maken met je lichaam. Dit zorgt voor een ontspannen gevoel, je komt letterlijk goed in je vel te zitten. Shambala versterkt dit. Het maakt dat je je veilig en geaard voelt, dit is een hele fijne staat van zijn.

Angst en depressie

Het maakt het makkelijk voor je om afstand te nemen van de gedachten in je hoofd en heeft daarom een positief effect bij angst en depressie. Vaak zitten we gevangen in ons hoofd, ons brein is een broeinest voor piekergedachten. Je ziet de meest erge scenario’s voor je terwijl de realiteit bijna altijd meevalt. Maar omdat je een vervormd beeld hebt van de realiteit, voel je je angstig. Je gaat al bijna van het ergste uit en dit kan zorgen voor een self fulfilling propecy. Je trekt het hierdoor als het ware ook eerder naar je toe.

Heling

Shambala druppels voorkomen dit, omdat ze je helpen met je aandacht naar je lichaam te gaan, zo wordt je parasympatische zenuwstelsel geactiveerd. Dit is het deel van het zenuwstelsel dat je helpt een diepe staat van ontspanning te bereiken. Vanuit hier kan heling onstaat.

Helderheid

Dit is niet het enige voordeel van de druppels. Gebruikers van shambala merken op dat de druppels zorgen voor helderheid in je hoofd. Ze omschrijven het als een gevoel van rust en sereniteit. Alsof de mist in je hoofd – waar we allemaal wel eens last van hebben – ineens optrekt.

Onze gedachten kunnen ons gevangen houden en met mindfulness leren we hier afstand van te nemen. We hebben nog wel gedachten maar we hoeven er niet altijd wat mee te doen. Er afstand van nemen brengt je meer in het huidige moment. De shambala druppels hebben ook deze werking.

Als je ook anti-depressiva gebruikt, wees dan extra voorzichtig met deze druppels. 

Had jij al eens gehoord van shambala druppels?

Previous Post Next Post

gerelateerde blogs

Geen opmerkingen

Laat een bericht achter