Persoonlijk

Update: december 2017

Hey lieverds. Daar ben ik weer! De afgelopen tijd was echt mega hectisch maar ook erg leuk omdat ik een fijn plekje voor mezelf aan het maken ben! Mijn blog heeft de afgelopen maanden een beetje stil gestaan, dat had vooral te maken met een verbouwing. Ik ga bijna verhuizen naar mijn nieuwe huisje en ik merk dat het me nu al rust geeft dat ik straks definitief overga. Ik wil met je delen wat ik de laatste tijd meemaak!

Verbouwen

De afgelopen tijd stond dus in het teken van een verbouwing. En man, wat een werk. Er moet werkelijk waar van ALLES geregeld en ik heb uren, middagen, voor mijn gevoel zelfs dagen, doorgebracht in verschillende bouwmarkten. En als het dan klaar is dan begint het pas. Inmiddels heb ik al goed schoongemaakt maar het stof van de muren zit overal – iemand vertelde mij dat het wel een half jaar kan duren voordat dit weg is. Tijd dus om mijn huishoudskills te verbeteren 🙂

Op zoek naar mijn look

Omdat ik voor een interieurblog schrijf leg ik de lat best hoog voor mezelf qua interieur. Ik haal dagelijks superveel inspiratie uit de bladen en van internet…. ik merk alleen wel dat als ik het heel erg volgens de boekjes doe ik een mooi en strak interieur krijg met het niet echt ‘mij’ is. Gelijk een goede reden om mijn perfectionisme wat te laten varen. Ik merk ook dat als ik niet te erg alles probeer te bedenken, en alles bij elkaar laat kloppen, het beter werkt! En dat ik mijn intuïtie hierbij best mag vertrouwen. Als alles af is ga ik mijn hele woning laten zien! Straks volgt alvast een kleine preview.

Styling en zelfontwikkeling

Wat hebben die twee met elkaar te maken? Eigenlijk niet zo veel. Behalve dan dat ik het ontzettend leuk vind om styling te doen en ik op sommige momenten zo blij ben met mijn werk. Zo mag ik wel eens een product reviewen en het is echt een feestje om een gaaf interieuritem thuis te ontvangen. Van de week was ik bezig een nieuw tafeltje te fotograferen in mijn nieuwe huis…. Op dat soort momenten besef ik me dat ik mijn werk echt ontzettend leuk vind. En dat ik blij ben dat ik al zo veel stappen heb gemaakt de afgelopen tijd – want de afgelopen periode was niet gemakkelijk zoals je ook kunt lezen in mijn vorige blog. En dat ik nu de vrijheid voor mezelf heb gecreëerd te doen waar mijn passie ligt! Het freelance bestaan is zo gek nog niet.

Nieuw tafeltje

Ik ben trots op mijn nieuwe marmeren tafeltje uit India en in de toekomst wil ik vaker een kijkje geven in mijn interieur dus bij deze een voorproefje! Mijn huis is nog lang niet af… en heel eerlijk… mijn handen jeuken om alles aan te pakken qua styling alleen het geld is een beetje op. Als ik in het nieuwe jaar wat meer tijd heb lijkt het me ontzettend leuk om wat kringloopwinkels in Groningen te checken. Het is dus nog een beetje kaal maar het begin is er. De nieuwe vloer en verf op de muren vind ik in elk geval goed gelukt. Ik ga het dus stapje voor stapje aanpakken 🙂

 

Voor en na

En dan te bedenken dat dit…

…dezelfde ruimte is als dit…

Alleen dan wel vanuit een andere hoek in de kamer. Dat vind ik zo bizar dat ik het ‘ff moest delen.

Rust en balans

In december had ik trouwens ook een hele fijne Rust & Balans sessie bij Anouk van AnnaNouka Coaching. Ik kwam bij haar terecht via een Facebookgroep en heb een individuele sessie bij haar gehad. Ze heeft me goede richtlijnen gegeven in het pad dat ik wil volgen en helpt je ook met je hoogsensitiviteit. Ik denk eraan in het volgende jaar nog wat sessie bij haar te doen – net dat extra zetje vind ik erg fijn. Coaching is echt iets wat je jezelf moet gunnen en ik kan het iedereen aanraden.

Vakantie

Volgende week ben ik een weekje naar Spanje, erg veel zin in. En dan gaan we vol nieuwe energie het nieuwe jaar in! Ik wens iedereen natuurlijk alvast fantastische feestdagen en al het geluk voor het nieuwe jaar! ♥

Liefs,

Jit

Previous Post Next Post

gerelateerde blogs

2 Comments

  • Florentine januari 23, 2018 at 12:55 am

    Heel erg leuk om te lezen! Dat tafeltje is zo mooi ꕥ

  • Happy and mindful februari 2, 2018 at 9:29 pm

    Lief, dankje!

  • Laat een bericht achter