Persoonlijk

Update: februari 2018 | Mijn lichtpuntjes

Jee, en ineens is het dan 2018. De winter is nog volop merkbaar – de afgelopen paar dagen sterker dan ooit – en die wolken lijken maar niet te verdwijnen. Gelukkig zijn er ook lichtpuntjes. Ik heb het lichtpunten thema al vaak gezien bij andere bloggers en het leek mij leuk nu ook eens stil te staan bij wat wél goed gaat. Dit zijn mijn lichtpuntjes.

Inspiratie overflow

De laatste tijd heb ik weer veel inspiratie voor mijn blog! Ik krijg steeds meer reacties van profesionals die willen gastbloggen voor Happy & Mindful en het zijn ook nog eens niet de minsten! Echt leuk om te zien dat mijn blog al wat meer bekendheid krijgt in het healthy, bewuste wereldje. Zo ben je ruim twee jaar toch niet voor Jan Doedel aan het schrijven. Al dat enthousiasme geeft me net dat extra steuntje in de rug om zelf meer te schrijven 🙂

Spanje

Na mijn laatste update ben ik voor een paar dagen naar Spanje geweest. Al die vitamine D heeft me goed gedaan! Een blog hierover staat trouwens al klaar. Binnenkort zet ik ‘m online! En ook ligt er alweer een nieuwe trip in het verschiet. Over een kleine 6 weken ga ik op wandelvakantie naar La Palma. Can’t wait!

Rust en balans

De afgelopen twee jaar waren niet makkelijk en het is nog steeds niet alleen maar hallelujah maar ik heb wel een duidelijk stappenplan in mijn hoofd van wat ik wil *de Purpuz Planner hielp hier ook bij. Dit geeft rust. Voorlopig is mijn huis verre van af maar ik ben er bijna. Nog een paar kleine puntjes op de i! Ik heb er vertrouwen in.

Werk

Af en toe mag ik een product reviewen voor mijn werk voor een interieurblog en dat zijn wel echt kleine lichtpuntjes! Zo ontving ik laatst een linnen dekbed en ik bedoel…wanneer koop je dat ooit!

Ik slaap hier trouwens niet, dit is mijn extra bed in de logeerkamer. Wat zullen mijn logees lekker liggen!

Yoga

Ik ben nu zo’n twee jaar behoorlijk intensief bezig met yoga en het is tijd to take it next level. Ik kan al wel iets verklappen… over een paar maanden begin ik met een yoga docentenopleiding. Erg spannend *op een goede manier dan. Naast dat ik vaker op de mat sta verdiep ik me ook steeds meer in het theoretische deel van yoga. Dat ik wat ik hierover leer hier met jullie kan delen geeft me nog meer motivatie.

Ik hoop dat jij de winter ook een beetje doorkomt!

Liefs Jit.

 

 

Previous Post Next Post

gerelateerde blogs

Geen opmerkingen

Laat een bericht achter