Persoonlijk

Update: over ondernemen, bloggen en meer!

Lieve allemaal, zoals jullie merken is het wat rustiger op mijn blog. Dit heeft gelukkig een goede reden. Mijn onderneming is steeds beter gaan lopen én ik heb een hele gave doorlopende klus!

Ik had niet durven dromen dat ik van mijn hobby ook mijn werk zou kunnen maken. Inmiddels blog ik namelijk ook in opdracht! Daarnaast ben ik mijn onderneming Sprint Media aan het uitbreiden en heb ik op het moment zelfs een wachtlijst. Ontzettend tof natuurlijk maar de keerzijde is dat mijn blog erbij inschiet.

Hoe gaat het nu?

Een tijd geleden schreef ik een blog over ondernemen. Hierin schreef ik dat er best wat een heleboel  bij komt kijken als je voor jezelf begint. Op dat moment was ik nog niet helemaal tevreden met hoe het ging – meer hierover in mijn vorige update. In diezelfde periode was ik ook een opleiding Online Marketing via Lectric aan het afronden. Inmiddels heb ik trouwens gehoord dat ik met een 7,5 hiervoor ben geslaagd! Ontzettend tof natuurlijk. Privé waren er alleen ook wat tegenvallers. Zo ben ik al heel lang op zoek naar een nieuwe woning, en was dit bijna rond, alleen op het allerlaatste ging het toch niet door. Dit zorgt voor een onrustig gevoel.

Bloggen

Ik vertelde dat ondernemen ook bikkelen is. Je moet jezelf in de picture spelen en dat is iets wat mij van nature niet super goed afgaat (‘kijk mij’ zit gewoon niet zo in me). Je zou het dus kunnen zien als een goede oefening voor me. Ik doe het ook stap voor stap, net als met mijn blog. Als het niet goed voelt doe ik het niet. Zo heb ik voor Sprint Media ook een keer een opdracht afgewezen omdat de voorwaarden echt niet ok waren. En wat nu ontzettend leuk is: ik blog nu ook in opdracht! Stiekem ben ik al heel lang een interieurjunkie alleen hier heb ik nog niet veel over geschreven. Mijn nieuwe klus is mij daarom op het lijf geschreven want ik blog nu voor Ik woon Fijn!

Druk druk druk

Het komt er dus op neer dat ik een volle agenda heb! Gelukkig hebben verschillende mensen mij laten weten dat ze graag een keer willen gastbloggen. Wordt vervolgd dus.

Deze blog is bedoeld als shout out. Ik wilde toch even een teken van leven geven want mijn blog is mij dierbaar en ik wil hier in de toekomst graag mee verder. Ik zag ook dat sommige mensen elke dag mijn blog bekijken! *Wow ik kan dit eigenlijk niet zo goed geloven. En dan is het ook best onbeleefd helemaal niks van je te laten horen 😉

Nou lieverds, ik hoop dat alles met jullie ook goed gaat! Hoe zit het met jullie? Staan jullie graag in het middelpunt van de aandacht? En hebben jullie nog spannende blogprojecten?

xxx

Jit

Update: Inmiddels heeft mijn business een rebranding ondergaan en ben ik te vinden via www.calmonline.nl.

Foto: Roman Kraft / Unsplash

Previous Post Next Post

gerelateerde blogs

Geen opmerkingen

Laat een bericht achter