Yoga

Wishlist: Yogakleding om jouw practice in te rocken

Kleine bekentenis: ik doe yoga vaak vooral in mijn pyamabroek of sportbroek en een random shirtje. Maar waarom zou je niet eens extra mooie yogakleding aanschaffen zodat je helemaal als een rockster je yogapractice kunt uitoefenen? Alvast een goed voornemen voor 2017. Deze items zijn zo ontzettend mooi dat ik ze op mijn wishlist heb gezet. Kijk je mee?

Het werkt nu eenmaal zo. Als je een hele gave yoga-outift in je kast hebt hangen kun je vast niet wachten hem waar aan te doen..en als je ‘m dan toch al aan hebt, waarom zou je dan niet gelijk aan de yoga gaan? Je kunt het zo voor jezelf net wat makkelijker maken. Ik merk al hoe dat werkt als ik mijn sportkleding aandoe. Ik krijg dan gelijk zin om ook echt aan de slag te gaan. En zo werkt het ook met yoga.

Blitse yogakleding

Best gek trouwens maar ik had wat moeite om mooie yogakleding te vinden. Dat komt omdat veel ‘gewone’ winkels ook yogakleding verkopen. Zo vond ik veel mooie kleding van Reebok en Nike. Maar ook de H&M heeft yogakleding.

In principe is yogakleding natuurlijk niet heel anders dan de kleding die je ook aan zou doen voor je andere workouts. Toch heb je wel speciale yogamerken die van die hele blitse broeken verkopen. Bekende merken voor yogakleding zijn JIVA, Teeki, RE3, Electric & Rose en Onzie. Zelf doe ik yoga in strakke kleren. Gelukkig heb je ook meer mainstream winkels die hele mooie yogabroeken verkopen die niet onderdoen voor de duurdere merken.

1. Top Even & Odd

yogakleding top even & odd

Op zichzelf niet een heel spannend shirt maar hij ziet er comfi uit en is lekker neutraal. Als je straks de broeken ziet die hier mooi bij zouden staan snap je waarom neutraal hierbij erg fijn is. Ik vind het zelf mooi om of voor een hele knallende broek te gaan en hier een simpel effen shirtje bij te dragen, of juist een heel fel shirt te dragen en de broek heel simpel te houden.

€14,95 via Zalando.

2. Top Rohnisch

yogakleding rohnisch top

Deze vind ik echt ontzettend mooi. Ik heb al een zwarte strakke trainingsbroek en dit shirt zou hier heel erg mooi bij staan.

Yogatop Rohnisch, €34,95

3. Tights Urban Goddess

yogalegging urban goddess

Geen idee waarom ze deze broek een tight noemen maar blijkbaar is dit een ding nu. Prima. In elk geval vind ik deze broek, euh, tight, ontzettend mooi.

Yoga tights, €64,95

4. Tights van Puma

tights puma

Deze wil je toch gewoon hebben. Je zou hier ook heel erg goed in kunnen hardlopen dus hij is multifunctioneel. Ik vind de kleuren erg mooi en hij is net wat minder heftig.

€49,95 via Zalando.

Yogakleding van speciale yogamerken

Ok, omdat dit vooral hele mooie sportoutfits waren, maar niet per se alleen voor yoga, wil ik ook nog wat yogakleding laten zien van ‘echte’ yogamerken. Deze meeste broeken vallen wel onder de categorie ‘Gerard Joling belde en hij wil z’n broek terug’. Daarom weet ik niet zo goed of ik ze helemaal geweldig, of gewoon erg fout moet vinden. Check hier de bijzondere kunstwerkjes!

5. Tights van Onzie

tights onzie yoga

Deze is wel echt heel erg mooi. De kleding van Onzie is erg geschikt voor hot yoga of bikram yoga. Ook makkelijk: gewoon te bestellen via Zalando. Hiermee trek je zeker de aandacht tijdens jouw yogales.

€79,95 via Zalando

Edit: Deze yogabroek is uitverkocht op Zalando. Check andere broeken van dit merk hier.

6. Tights van Hey Honey

tights hey honey yoga

Deze legging heeft de bijzondere naam ‘Peacock’ en je ziet wel waarom. Wat een prachtige kleuren. Hij is lekker hoog en daarom goed te combineren met een yogatop. Hey Honey is een yogamerk dat nog niet zo lang bestaat. In 2015 is het opgericht door twee zussen uit Duitsland. Tip: Ga vooral niet naar de site want je wilt gegarandeerd alles hebben wat erop staat.

€99,95 (nu 59,95!) via Zalando

Edit: Helaas is deze yogabroek nu uitverkocht via Zalando. Wel is ‘ie nog te vinden via de webshop van Hey Honey. 

En als je dan toch de perfecte outfit hebt is het tijd om thuis met yoga aan de slag te gaan. Je kunt hiervoor het beste een goede yogamat kopen. Lees hiervoor ook mijn blog een yogamat kopen, waar moet je op letten?

Ik heb zo het idee dat dit niet de laatste keer is dat ik een wishlist schrijf. Hoop dat jij ook wat nieuwe inspiratie hebt opgedaan!

Ik zou het ook leuk vinden je te zien op TwitterFacebook of Youtube.

Previous Post Next Post

gerelateerde blogs

11 Comments

 • Denise december 29, 2016 at 7:49 pm

  De laatste yogabroek ziet er heel erg leuk uit. Ik zocht zo’n soort broek eigenlijk al.

 • Kim januari 2, 2017 at 1:10 am

  Bij mij werkt dat dus ook altijd zo haha. Als ik leuke sportkleding heb, ga ik veel grager sporten!

 • Lorenza januari 3, 2017 at 7:49 pm

  Aah wat zijn ze allemaal leuk! De laatste vind ik het leukste!

 • Lieverlos februari 23, 2017 at 11:19 am

  Wat een leuk lijstje, ik vind nummer 4 van Puma echt gaaf! Snel even bestellen dus :). Groet Marjan (Lieverlos)

  • Miss happy and mindful februari 23, 2017 at 11:26 am

   Oh, jij laat er geen gras over groeien, haha. Ben benieuwd hoe het staat 😉

 • Inge mei 5, 2017 at 3:22 pm

  Misschien moet ik ook eens speciale yogakleding aanschaffen. Ik vind ze nog best prijzig eigenlijk als ik dit zo zie, maar goed. Wie weet is het de schop onder kont. 😉

  • Happy and mindful mei 7, 2017 at 8:44 pm

   Dat klopt, goedkoop is het niet. En inderdaad, dan zijn er geen excuses meer om niet aan yoga te doen! 🙂

 • Florentine mei 10, 2017 at 8:42 pm

  Wauw wat een gave items. Ik zou zo graag een keer met Yoga beginnen, lijkt me onwijs leuk<3

  • Happy and mindful mei 10, 2017 at 8:45 pm

   Yee jouw enthousiasme spat van het scherm! Wat leuk. Ik kan het aanraden, alleen al vanwege de outfits 😉

 • Cynthia mei 11, 2017 at 8:05 pm

  Leuk toch! Ik ga ook hip de sportschool in. Dan is het nóg leuker!! X

 • Laat een bericht achter