power yoga strand curaçao
Caraïben, Curaçao, Travel, Yoga

Yoga op Curaçao? Power Yoga op Jan Thiel Beach is een must try

Voor mijn werk vlieg ik de hele wereld over en als het even kan probeer ik een yogales mee te pikken. Curaçao is mijn favoriete bestemming! Prachtige stranden, heerlijke muziek en een ontspannende vibe. Echt een Caribisch paradijs. Ik volgde hier een les Power Yoga bij Beachclub Zanzibar op Jan Thiel Beach. Een geweldige ervaring. Kijk je mee? Gastblog Selma.

Curaçao: tropisch paradijs

Ik voel me ontzettend thuis op Curaçao. Overal hangt een ontspannen sfeer hangt, niks hoeft en er is geen stress.

Klinkt fantastisch toch? Iedereen is de hele dag buiten en het leven speel zich af op het strand. Regelmatig bezoek ik Curaçao voor werk en vakantie en ik voel me altijd erg prettig en ontspannen op het eiland.

Op Curaçao is er geen stress. Niks hoeft en iedereen is ontspannen.

Yoga doen op Curaçao is een echte belevenis. Je kunt op verschillende plekken op Curaçao  yogalessen volgen. Wil je wekelijks een les volgen als je op het eiland woont? Dat kan. Maar je kunt ook meedoen aan een drop inn class als je op vakantie bent of voor een kortere periode op het eiland verblijft.

Jan Thiel Beach curacao

Power Yoga les op Jan Thiel Beach, Curaçao

Onlangs deed ik mee aan de Power Yoga les bij Beachclub Zanzibar op Jan Thiel Beach. Sowieso is dit strand een dikke aanrader als je op dit eiland verblijft. Het is zo mooi hier! Power Yoga is de meest actieve vorm van yoga en je gaat je spieren zeker voelen!

Je zou het kunnen vergelijken met een work out al is er gelukkig ook ruimte voor ontspanning. Deze vorm van yoga is erg geschikt als je de yogaposes prettig vind om te doen maar minder hebt met het spirituele gedeelte van yoga.

Iedere zondagochtend van half acht tot negen uur kun je meedoen met een les Power Yoga verzorgd door Yoga I AM Curacao. Een heerlijk relaxte en toch actieve manier om je dag in de tropen goed en fris te beginnen.

power yoga les

Ontspannen in de Caribische zon

Yogi Anne legt op een fijne en duidelijke manier alle oefeningen uit. Iedereen kan meedoen aan de les, ook als je nog niet zo heel veel ervaring met yoga hebt. Niets moet en je kunt met alle oefeningen meedoen zolang het goed voelt voor jouw lichaam.

De les begint met een fijne ademhalingsoefening en daarna wordt er langzaam opgebouwd naar diverse bekend poses zoals de downward facing dog, warrior en de crow. De les wordt gegeven op een magisch mooie locatie aan het strand en van het geluid van de zee en de vogels werd ik direct rustig.

Tijdens de eindontspanning kun je genieten van de warmte van de Caribische zon, waarna je helemaal happy en zen aan de dag kunt beginnen.

yoga Curaçao

power yoga Curaçao

power yoga les Curaçao

Yoga Curaçao

Zoals je ziet is Curaçao zeker geen locatie om alleen maar te luieren op het strand. Er zijn ook genoeg actieve dingen te ondernemen en er zijn op meerdere locaties yoga lessen te volgen.

Mijn volgende yogales op de Caribische eilanden zit al in de planning! In juli zal ik voor een werktrip een aantal dagen naar Bonaire afreizen. Ook op dit eiland heb ik yogales aan het strand gepland, dit keer door Jane van Jane Bakx Yoga.

Zie je een reis naar Curaçao wel zitten? Boek dan snel een vlucht naar dit fijne eiland.

“Hope to see you under the palmtrees!”

Het ziet er fantastisch uit, Selma. Wat een prachtige foto’s! Via de site www.surfyogatravel.nl kun je op de hoogte blijven van fijne yoga retreats en yoga locaties wereldwijd.

curacao

power yoga strand curaçao

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Previous Post Next Post

gerelateerde blogs

1 Comment

  • Florentine juli 3, 2018 at 4:36 pm

    Het ziet er prachtig uit, I wanna go!!! Die palmbomen, zo fijn..
    “Hope to see you under the palmtrees!”, wat een heerlijke quote <3

  • Laat een bericht achter